Індивідуальна освітня траєкторія студентів-магістрів заочної форми навчання (вступ 2023р.)

         20 вересня 2023 р. пройшла онлайн зустріч здобувачів освітньої програми «Логопедія» другого (магістерського) рівня освіти заочної форми із гарантом Наталією Бабич, викладачем кафедри Романом Павлюком та випускниками минулих років. 

         Наталія Миколаївна презентувала зміст освітньої програми, логіку викладання обов’язкових дисциплін, розповіла про блоки вибіркових дисциплін.

Блок дисциплін «Міофункціональна терапія» скомпонований відповідно до сучасних запитів ринку праці до логопеда та спрямований на набуття здатності працювати в команді із фахівцями ортодонтичного профілю.

         Блок «Психологічні технології в логопедичній практиці» спрямований на поглиблення фахових компетентностей щодо оволодіння студентами ефективними психологічними технологіями, що охоплюють як діагностичний, так і психокорекційний напрями. 

         Блок «Терапія мовлення дорослих» об’єднує дисципліни, що розкривають напрями, зміст та технології роботи логопеда з дорослими людьми, які мають мовленнєві та комунікативні обмеження різного характеру.

         Роман Олександрович ознайомив студентів із графіком навчального процесу, процедурою обрання вибіркових дисциплін  із каталогу Університету. Студентів ознайомили із загальноуніверситетським каталогом, зокрема з дисциплінами, що розміщені в ньому і спрямовані на формування фахових компетентностей майбутніх логопедів.

         Студенти мали змогу поставити запитання щодо кожного з блоків дисциплін на вибір.

         Випускники поділились своїм досвідом навчання на освітній програмі та враженнями від вивчення вибіркових дисциплін.

         Бажаємо нашим студентам фахового та особистісного зростання в процесі навчання в Університеті Грінченка за обраною ними освітньою програмою!