Презентування освітніх програм "Логопедія" бакалаврського та магістерського рівнів освіти, "Стратегії та практики інклюзивного навчання" для магістератури під час дня відкритих дверей кафедри спеціальної та інклюзивної освіти 18 травня 2023 р.

18 травня 2023 року відбулась презентація освітніх програм "Логопедія" для бакалаврського та магістерського рівнів освіти.
Наталія Бабич, доцент кафедри, представила освітню програму "Логопедія" для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Зупинилась на основних унікальних аспектах програм.
Родзинками цих програм стали розширення медичного циклу дисциплін, унікальний підхід до викладання логопедичних дисциплін, значна частина практики, особливо на 4 курсі бакалаврату.
Завідувачка кафедри, Олена Мартинчук розповіла про нову освітню програму для магістратури "Стратегії і практики інклюзивного навчання", яка створена в результаті співпраці з польською Академією спеціальної педагогіки (Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej) та передбачає проходження практики на базі закладів освіти Польщі.
Пишаємось, що першими відгукуємось на актуальні запити часу та суспільства.
 
Із записом зустрічі усі бажаючі можуть ознайомитись на нашому YouTube- каналі.