Обговорення оновленого змісту освітніх програм "Логопедія" та "Втручання при аутизмі" другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта на Вченій раді Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти

17 травня 2023 року відбулося обговорення оновленого змісту ОПП “Логопедія” та “Втручання при аутизмі” другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта на Вченій раді Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

1705.23
З доповіддю виступила Olena Martynchuk, доктор педагогічних наук, доцент, завідувач Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти, гарант ОПП. За результатами представлення всі члени ради надали схвальні відгуки щодо оновлених варіантів освітніх програм.
Також, в межах даного засідання, Olena Martynchuk було представлено зміст нової ОПП “Стратегії і практики інклюзивного навчання” другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти. Родзинкою даної програми є підготовка фахівців у тісній співпраці з колегами з Академії спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської (Варшава, Польща).

17.05.23
Активне обговорення завершилося схвальними відгуками від членів Вченої ради та побажаннями успішного впровадження даної ОПП в освітній процес Університету.
Рухаємося далі!

17.0523
Дякуємо Голові Вченої ради Факультету Наталія Клішевич та всім членам ради за слушні рекомендації, побажання та настанови!

17.05
Далі буде….