Презентація проєкту "Електронний органайзер для батьків і дітей дошкільного віку "Валізка-навігатор" (21.04.2023)

21 квітня 2023 року відбулась презентація спільного проєкту викладачів і студентів кафедри спеціальної та інклюзивної освіти «Електронний органайзер для батьків і дітей дошкільного віку «Валізка-навігатор».

21.04.23

Авторами проєкту є студентки 1 курсу освітньої програми Логопедія другого (магістерського) рівня освіти, Марія Михайлюк, Жоана Бородата, Ірина Білошицька, старший викладач кафедри Ганна Супрун, науковим консультантом – доцент кафедри Наталія Софій.

21.04

Проєкт презентовано на Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації» на секції «Наука та розвиток громад: соціальні проєкти з науковою ідеєю».

21.0423

Студенти змогли дуже цікаво і творчо презентувати проєкт, який передбачає упорядкування та систематизацію існуючих ресурсів на телеграм-каналі «Посміхнись: для дітей і дорослих» та розроблення електронного органайзера «Валізка-навігатор» для батьків і дітей дошкільного віку. Створений ще на початку війни телеграм канал вже рік допомагає батькам і дітям цікаво і з користю проводити спільний час. Але на часі постали інші задачі.

2104.23

Батьки і діти потребують нових ресурсів щодо психологічної підтримки. Контент телеграм-каналу став затребуваним і серед вихователів, як можливість змістовно проводити час з дітьми дошкільного віку, використовувати різні види активностей з підручних матеріалів, без спеціального методичного обладнання. Також існуючий контент каналу потрібно впорядкувати, покращити його навігацію для полегшення пошуку необхідного матеріалу. Усі ці обставини наштовхнули студентів і викладачів розробити цей проєкт.

2104

Робота над презентацією проєкту була кропіткою та непростою, а її результатом став лаконічний, логічний та яскравий виступ студентів і викладачів. Цей досвід буде ще однією перлиною умінь наших здобувачів освіти.

210423jpg