Індивідуальна освітня траєкторія здобувачів другого магістерського рівня

3 жовтня 2022 року відбулася організаційна зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «016 Спеціальна освіта» освітніх програм «Логопедія» та «Втручання при аутизмі» денної форми навчання із Оленою Мартинчук, завідувачем кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, гарантом освітньої програми «Логопедія», Тетяною Скрипник, гарантом освітньої програми «Втручання при аутизмі» та Наталією Бабич, членом робочої групи означених програм.

ксіо орг зустріч1

За час зустрічі відбулося знайомство зі студентами, висвітлення основних моментів навчального процесу та надані рекомендації щодо його оптимізації і продуктивності.

ксіо орг зустріч

Також здобувачам було презентовано каталог вибіркових дисциплін гарантами та членом робочої групи. Так, один із блоків освітньої програми «Логопедія» є «Міофункціональна терапія», який скомпонований відповідно до сучасних запитів ринку праці до логопеда та спрямований на набуття здатності працювати в команді із фахівцями ортодонтичного профілю. Блок «Психологічні технології в логопедичній практиці» спрямований на поглиблення фахових компетентностей щодо оволодіння студентами ефективними психологічними технологіями, що охоплюють як діагностичний, так і психокорекційний напрями. Освітня програма «Втручання при аутизмі» в свою структуру включає також два вибіркові блоки. Блок «Методи з науково доведеною ефективністю для осіб з аутизмом» спрямований на поглиблення фахових компетентностей із застосування знань теорії і практики розроблення методично зумовлених й індивідуально зорієнтованих стратегій втручання. Блок «Раннє втручання при аутизмі» має на меті поглиблення фахових компетентностей із застосуванням знань теорії і практики надання кваліфікованої підтримки та допомоги дітям з розладами аутистичного спектра раннього віку.

ксіо орг зустріч2

Бажаємо нашим студентам фахового та особистісного зростання в процесі навчання в Університеті Грінченка на обраних ними освітніми програмами!