Індивідуальна освітня траєкторія здобувачів першого бакалаврського рівня

3 жовтня 2022 року відбулася організаційна зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності «016 Спеціальна освіта» освітньої програми «Логопедія» заочної форми навчання із Оленою Мартинчук, завідувачем кафедри спеціальної та інклюзивної освіти та Наталією Бабич, гарантом освітньої програми.

ксіо зустріч 2

Під час зустрічі відбулося знайомство зі студентами, висвітлення основних моментів навчального процесу та надані рекомендації щодо його оптимізації і продуктивності.

ксіо зустріч 3

Також Наталією Бабич було презентовано студентам зміст освітньої програми «Логопедія»: особливості викладання дисциплін, їх поступовість; ключові компоненти програми; поетапність введення та проведення практичної складової; функціонування центрів практичної підготовки та залучення здобувачів до їх діяльності тощо. Особливу увагу було зосереджено на інформуванні студентів щодо складових частин вибіркових компонентів: «Блок 1. Інклюзивна освіта», «Блок 2. Навчання і розвиток осіб з аутизмом» та «Блок 3. Раннє втручання». Саме вони є елементом індивідуальної освітньої траєкторії здобувача першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності «016 Спеціальна освіта».

ксіо зустріч 1

Бажаємо нашим студентам професійного та особистісного вивищення у процесі реалізації їх індивідуальної освітньої траєкторії!