Третій день засідання Державної Екзаменаційної Комісії з прийняття комплексного екзамену здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні 22.06.2022 року

22 червня 2022 року відбулось останнє четверте засідання ДЕК.

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти успішно пройшли тестування, гідно давали відповідь на практичне завдання та додаткові питання голови і членів комісії.

Світлана Вікторівна Кульбіда, доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу навчання жестової мови Інституту спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, Голова комісії відзначила високий рівень підготовки студентів як у теоретичному, так і в практичному аспектах.

Олена Валеріївна Мартинчук, професор, доктор педагогічних наук, завідувачка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Інституту людини, подякувала шановній голові за високу оцінку та студентам за хорошу підготовку до екзамену. Запросила випускників вступати на другий (магістерський) рівень вищої освіти

Наталія Бабич, гарант освітньої програми, побажала мірного життєвого шляху, щасливої особистої долі та успішного професійного зростання.

Олена Бевз, керівник ДНЗ №485 міста Києва, роботодавець, привітала із успішним складанням екзамену, завершенням навчання та запросила на роботу майбутніх фахівців.

Висловлюємо вдячність за бездоганну організаційну підготовку та супровід усіх днів роботи ДЕК Марині Сергіївні Овчаренко, викладачу кафедри спеціальної та інклюзивної освіти.

Сьогодні успішно склали комплексний іспит такі студенти:

Іващенко Анастасія Іллівна

Іжаківська Анастасія Володимирівна

Курячанська Каріна Вадимівна

Лахно Аліна Олегівна

Мірошниченко Марія Сергіївна

Осецька Марія Петрівна

Пасько Софія Русланівна

Талімонова Наталія Сергіївна

Тимофєєва Діана Олексіївна

Тимошенко Анастасія Ігорівна

Шикера Ліана Олександрівна

Чекаємо усіх на магістратурі за освітніми програмами «Логопедія» та «Втручання при аутизмі».