Гостьова лекція «Альтернативна та додаткова комунікація в логопедичній практиці» від Маргарити Чайки для здобувачів (першого) бакалаврського рівня освіти освітньої програми "Логопедія"

8 лютого 2022 року здобувачів (першого) бакалаврського рівня освіти ‍ спеціальності “Спеціальна освіта "Логопедія” 3 курсу на першій парі з дисципліни «Логопедичний практикум» чекала надзвичайна зустріч із Маргаритою Чайкою співзасновником, керівником консалтингової агенції для освітян «Центр компетенцій», методисткою проєкту «ДивоГра».

адк б 2

Тема гостьової лекції «Альтернативна та додаткова комунікація в логопедичній практиці» надзвичайно зацікавила майбутніх логопедів. Пані Маргарита познайомила студентів із суттю понять альтернативна і допоміжна комунікація, кому і для чого вона потрібна, як і коли її використовувати, презентувала успішні приклади використання АДК.

адк б 1

Надзвичайно зацікавив здобувачів мобільний застосунок «Цифрова інклюзія», що враховує індивідуальні особливості людей і створює в цифровому світі рівні можливості для всіх.

адк б

Викладач дисципліни, доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, Наталія Бабич запропонувала студентам надзвичайно захоплююче завдання: оволодіти навичками використання застосунку «Цифрова інклюзія» і спробувати змоделювати його використання на логопедичному занятті.

адк

Зустріч вийшла цікавою, практичною та насиченою. Дякуємо гості!