Гостьова лекція "Альтернативна та допоміжна комунікація" від Маргарити Чайки для студентів другого (магістерського) рівня освітньої програми "Логопедія"

Навчання на заочній формі для студентів другого (магістерського) рівня освітньої програми "Логопедія" цікаве та насичене.

Здобувачі в міжсесійний період мали можливість відвідати гостьову лекцію «Альтернативна та додаткова комунікація в логопедичній практиці» із Маргаритою Чайкою, співзасновником, керівником консалтингової агенції для освітян «Центр компетенцій», методисткою проєкту «ДивоГра».

адк

В межах дисципліни «Авторські та нетрадиційні логопедичні технології» майбутні логопеди познайомились із сучасними підходами надання логопедичної допомоги особам із тяжкими порушеннями мовлення, зокрема дізнались кому і для чого потрібна альтернативна і допоміжна комунікація, як вона використовується з особами різного віку, та як ефективно створювати свої посібники з альтернативної комунікації.

адк1

Надзвичайно зацікавив здобувачів мобільний застосунок «Цифрова інклюзія», що враховує індивідуальні особливості людей різного віку і створює в цифровому світі рівні можливості для всіх.

адк2

Тепер наших здобувачів чекає надзвичайно захоплююче завдання: оволодіти навичками використання застосунку «Цифрова інклюзія» і спробувати змоделювати його використання в логопедичній практиці. Цікаво?! Далі буде!!!

адк3