Онлайн-конкурс «Логопедичний експрес» до Міжнародного дня логопеда 12 листопада 2021 р.

1 ЛЕ

12 листопада 2021 року було проведено цікавий та веселий онлайн-конкурс “ЛОГОПЕДИЧНИЙ ЕКСПРЕС”, участь в якому взяли студенти всіх курсів спеціальності “Спеціальна освіта (логопедія)”, викладачі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, представники дирекції Інституту.

2 ЛЕ

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися Наталія Анатоліївна Клішевич, директор Інституту людини та Олена Валеріївна Мартинчук, завідувачка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти.

Ведучі “ЛОГОПЕДИЧНОГО ЕКСПРЕСУ”, Наталія Анатоліївна Лопатинська, к.пед.н., доцент кафедри та Жоана Бородата, студентка 4-го курсу спеціальності “Спеціальна освіта (Логопедія)”, жваво та креативно пропонували студентам цікаві та веселі логопедичні завдання.

3 ЛЕ

А завдання були такі:

- Студенти 1 курсу підготували  на всі літери українського алфавіту цікаві скоромовки, «витримані в темпі, чіткі за ритмом, ясні за дикцією, за вимовою» (за К. Станіславським).

- Студенти 2 курсу розробили 5 відеокейсів «Вгадай мовленнєве порушення»: короткі відеоролики із прикладами мовленнєвих порушень.

10 цікавих міогімнастичних вправ підібрали та провели студенти 3 курсу. Під керівництвом Ярослава Кононова (Університет Грінченка) і Олександра Бурнейка (Кам'янець-Подільський університет) усі учасники підвищили свої міофункціональні можливості.

4 ЛЕ

Веселі логоритмічні вправи допомогли виконати студенти 4 курсу.

8 ЛЕ

5 курс розробив творчий проєкт «Візитна картка логопеда. Який він?», в якому розкрито сутність логопедичної професії очима дітей та батьків.

Неймовірно веселим та креативним був проєкт студентів 6 курсу «Уніформа логопеда».

10ЛЕ

На завершення Наталія Бабич, к.пед.н., доцент кафедри представила конкурс «Лого-герої – хто вони?». Студентам потрібно було впізнати своїх викладачів за їх дитячими та студентськими фото.

12ЛЕ

20ЛЕ

 Дякуємо усім, хто створив це свято, пишаємося нашими розумними і гарними студентами і студентками!