Працевлаштування майбутніх фахівців 016 Спеціальної освіти

          Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти Інститут людини знаходиться в постійному пошуку нових векторів працевлаштування майбутніх фахівців 016 Спеціальної освіти.

     Так на запит сучасної стоматологічної клініки EXPIR.Dental щодо роботи фахівців у їхній клініці, було працевлаштовано Тетяну Машковську та Тетяну Сенедяк на посаду логопедів. Студентам спеціальності 016 Спеціальна освіта в межах дисциплін «Логопедичний практикум» і «Сучасні логопедичні технології» викладається курс лекцій та практичних, що стосується подолання міофункціональних дисфункцій, а, отже, вони готові працювати в команді фахівців стоматологічного центру.

IMG 20210216 164843 min

     Наразі, молоді фахівці ведуть спільно прийоми з лікарем ортодонтом та стоматологом, розробляють програми корекції міофункціональних порушень, комплекси міогімнастики. Разом вони роблять перші кроки в забезпечені логопедичного супроводу маленьких пацієнтів стоматологічної клініки. В перспективі робота із дорослими пацієнтами щодо удосконалення дикції відповідно до рівня функціонування артикуляційного апарата, що пов’язано із проведенням протезування та інших стоматологічних процедур.

IMG 20210216 164926 min

     Щиро вдячні стоматологічній клініці EXPIR.Dental за зацікавленість нашими майбутніми фахівцями Спеціальної освіти, сподіваємося на плідну співпрацю в розвитку нового вектора реалізації спеціальності Логопедія.