Робота центру практичної підготовки «Логотренажер» в умовах карантину

   З 12 березня 2020 року увесь освітній процес в Україні було перенесено в дистанційний формат з метою запобігання розповсюдженню вірусу COVID-19. Робота центру практичної підготовки студентів «Логотренажер» не стала виключенням. Адже одним із напрямків діяльності центру є проведення консультацій та логопедичних занять з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку з порушеннями мовлення.

 

  • Наразі студенти 4 курсу (Дарія Кошман, Ольга Ковальчук, Юлія Луценко, Альона Меленівська, Ольга Мотрій) та студенти 3 курсу (Людмила Любенко, Тетяна Машковська, Тетяна Сенедяк та Наталія Суховець) проводять логопедичні заняття онлайн з використанням додатків Hangouts Meet, Skype, Zoom.
  • Викладачі кафедри Наталія Бабич та Катерина Тичина проводять супер-візії для студентів з оптимізації та збільшення ефективності логопедичної роботи. Також викладачі продовжують консультувати онлайн батьків, які виховують дітей з порушеннями мовлення.
  • Студенти та викладачі кафедри засмучені, що в умовах карантину неможливо охопити усіх дітей, які відвідували центр, адже дистанційний формат підходить не всім. Натомість сподіваємось на зустріч у стінах Університету найближчим часом.

 12 03 2020 KSIO