Онлайн-зустріч із роботодавцем (06.05.2020)

    6 травня у рамках реалізації навчальної практики у режимі Online викладачами Наталією Бабич та Катериною Тичиною для студентів було організовано зустріч із Анною Косянчук, методистом та логопедом БФ «БО Центр супроводу батьків з дітьми з ОП». Також вона є однією з перших випускниць (2017 рік) Київського університету імені Бориса Грінченка за спеціальністю 016 Спеціальна освіта.

 

   Пані Анна розказала про спрямованість центру, напрямки роботи, за якими працюють з дітьми, познайомила із командою фахівців та поділилась досвідом взаємодії у команді, а також як здійснюється навчальна/методична/ відновлювальна (корекційна) робота центру. Безцінними стали відомості про те, як організовується та здійснюється робота у центрі в умовах карантину.

 

   Одним із завдань навчальної онлайн-практики є здійснення аналізу сайту бази практики, за якою умовно закріплені студенти. Організована зустріч допомогла здобувачам освіти більш глибше та структурованіше зрозуміти роботу центру, студенти були дуже активними та ставили безліч запитань.

 

   Анна також поділилась зі студентами секретом свого успіху, а саме поєднання навчання в Університеті та роботи за фахом та запросила студентів до очної співпраці після закінчення карантину.

 

   Висловлюємо щиру подяку Анні за зустріч, яка була надзвичайно змістовною та максимально корисною для студентів! Пишаємось успіхами Анни, бажаємо їй не зупиняйтесь на досягнутому та здобувати нові вершини професійного розвитку!