Вистава «Загадкове нічне вбивство собаки»

   22 жовтня студентии 1 курсу спільно з куратором К.О.Тичиною відвідали виставу «Загадкове нічне вбивство собаки» у Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки.

 

vystava 22 10 19 1

 

     Відгуки студентки Олени Фонарьової: «…Я в захваті! Актори неймовірно відіграли сюжет роману. Мій улюблений момент, коли батько Крістофера подарував йому собаку. ️Ідея вистави: не дивлячись на всі негаразди, які виникнуть в твоєму житті, не опускати руки і прагнути своєї мрії…»

 

        Роздуми Марії Грабко про подію: «…Ця вистава точно варта уваги, адже розкриває всі пекучі проблеми нашого століття і зачіпає тему людей з особливими потребами, що актуальна й досі. Наша свідомість має перебувати в постійному навчанні, аби при розмові не зачіпати почуття інших людей, про це говорить емпатійне спілкування. Актори вжились в свою роль, чим пустили табун мурах по моїй шкірі, та змусили переусвідомити та зазначити деякі дедалі для себе в подальшому освітньому процесі…»

 

       Аліна Хінцінська про подію: «…Мені дуже сподобалась ця п’ єса. Тому, що вона має повчальний зміст та змушує замислитись над своїми діями та вчинками. Якщо хлопець з аутизмом зміг подолати всі перешкоди у своєму житті, то і ми зможемо їх подолати. Отож, ніколи не потрібно опускати руки,навіть тоді, коли дуже складно…