Сімейний фестиваль інновацій та сучасних технологій ROBOTICA - 2019

   Активно, позитивно, креативно і дуже незвичайно проводять вихідні наші студенти разом з викладачами!

 1-2 червня в Києві відбувся сімейний фестиваль інновацій та сучасних технологій ROBOTICA - 2019. Тисячі дітей віком від 3 років змогли сконструювати світ майбутнього. І допомогли в цьому дві сотні волонтерів, серед яких були викладачі кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Н.М. Бабич та М.О. Дубовик, а також студенти ІІ, ІІІ курсів спеціальності "Спеціальна освіта".

robotica 02 06 19 1

   За два дні на Всеукраїнському STEМ-фестивалі ROBOTICА діти збудували понад 600 роботів, які у майбутньому зможуть створювати розумний транспорт, змінювати енергосистеми міста, прокладати розумні мережі та шукати альтернативні джерела енергії. Також у програмі були архітектурний конкурс, майстер-класи від організатора проекту STEM-школи INVENTOR та виставка-конкурс творчих робіт з LEGO, у якій взяли участь понад 100 дітей від 2 до 18 років.

 robotica 02 06 19 2   robotica 02 06 19 3

   Частиною цієї неймовірної події стали і наші студенти разом з викладачами. Тепер ми точно знаємо, що наше майбутнє в надійних руках юного покоління талановитих дослідників!

robotica 02 06 19 4