2 квітня - Всесвітній день розповсюдження інформації про аутизм

   З нагоди Всесвітнього дня розповсюдження інформації про розлади аутистичного спектра 2 квітня 2019 року студенти ІІІ та IV курсів провели низку інформаційно-просвітницьких заходів під керівництвом Т.В. Скрипник, О.П. Таран, М.О. Дубовик.
 
den autyzmu 02 04 19 3
 
   Під час спілкування із учнями 4-го класу Навчально-виховного комплексу №141 «ОРТ» студенти отримали зворушливі відповіді на питання: "Що ви знаєте про аутизм?" Юні школярі відповідали, що "люди з аутизмом - як інтроверти, але більш заглиблені в себе", а якщо "подружитись з кимось з аутизмом - він буде кращим другом на все життя!"
den autyzmu 02 04 19 1
 
   Тим часом, студенти ІІІ курсу, які обрали спеціалізацію "Робота з аутичними дітьми" та дисципліну за вибором "Технології психолого-педагогічного супроводу дітей з аутизмом в освітньому просторі" поширювали інформацію про розлади аутистичного спектра серед студентів та викладачів Інституту людини
 
den autyzmu 02 04 19 2
 
Студенти IV курсу спеціальності "Корекційна освіти" брали інтерв'ю у пересічних громадян та студентів  Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. 
 
den autyzmu 02 04 19 4   den autyzmu 02 04 19 5