Участь студентів у ІІ Всеукраїнській конференції «Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми»

   25 березня 2019 року студенти II та IV курсів спеціальності «Спеціальна освіта», на запрошення Міжнародної громадської організації «Фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім», взяли активну участь, як волонтери, у супроводі проведення ІІ Всеукраїнської конференції «Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми».

 

konferentsiya 25 03 19 1

 

   Наші дівчата під керівництвом доцента кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Таран Оксани Петрівни та лаборанта кафедри Міщенко Марини Сергіївни зустрічали, реєстрували та надавали необхідну організаційну інформацію учасникам конференції. Також, студенти мали можливість почути багато цікавої інформації щодо проблем спеціальної та інклюзивної освіти в психолого-педагогічному та правовому полі сучасної України.

 

konferentsiya 25 03 19 2  konferentsiya 25 03 19 3

 

   Наші студенти продемонстрували високі організаційні та комунікативні здібності, підтвердили позитивний імідж Київського університету імені Бориса Грінченка та отримали іменні подяки за організаційну допомогу у проведенні конференції.

   Професорсько-викладацький склад кафедри пишаємось нашими студентами та висловлює вдячність за приємну та продуктивну співпрацю Лозовій Галині Валеріївні, директору Міжнародної громадської організації «Фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім».

 

konferentsiya 25 03 19 4