Відвідування Sadok Middle Way

    23 березня на запрошення чудового колективу Sadok Middle Way студенти 3 та 5 курсу з викладачами кафедри Наталією Бабич та Катериною Тичиною відвідали освітній заклад, який працює за системою Монтессорі.

 

Sadok Middle Way 1


      Чарівна директорка Тетяна Береза знайомила із унікальною системою навчання, яка включає основні програми Монтессорі та відповідає всім нормам МОН України.

 

Sadok Middle Way 4   Sadok Middle Way 5


     Приватний заклад має свої цінності та місію. Вражає, що система роботи в приватному закладі починається з налагодження контакту з УСІМА членами родини і включення батьків у світ власного малюка. Зокрема, адаптація, в першу чергу, батьків до цінностей садочка. Особливо цікавим є забезпечення середовища, умов та методів для розвитку збалансованої, гармонійної особистості, де обов'язковим є врахування індивідуального темпу розвитку, вільного вибору, м'яких рамок для дитини.

 

Sadok Middle Way 2   Sadok Middle Way 3


     Хочемо висловити подяку пані Тетяні та усьому колективу за більш ніж 3 години активного, цікавого, змістовного, ресурсного, надихаючого спілкування!!! Бажаємо процвітання та не зупинятись на досягнутому.