Скайп-лекція на тему «Труднощі в навчанні: прогнозування-діагностика-шляхи подолання»

    Навчання студентів спеціальності «Спеціальна освіта» освітньої програми Логопедія набуває нових сучасних форм – спілкування в міжнародному форматі!

   19 березня 2019 року майбутні логопеди мали можливість познайомитись з досвідом грецьких колег на скайп-лекції доктора наук зі спеціальної педагогіки, наукового співробітника «Центру дислексії - метод Павліді» (м. Лариса, Греція) Софії Рапти на тему «Труднощі в навчанні: прогнозування-діагностика-шляхи подолання».

skayp-lektsiya 19 03 19 1

   Студенти ІІ, ІІІ та ІV курсів ознайомилися з результатами досліджень грецьких учених щодо організації роботи з дітьми, які мають порушення писемного мовлення. Цікавими для студентів було коло питань щодо корекції дискалькулії.  Цікавими для студентів було коло питань щодо корекції дискалькулії. Впевнені, що надважливим є ознайомлення із здобутками зарубіжних спеціалістів у галузі логопедії. Адже ніщо так не спонукає до дії як позитивний досвід та підтримка у спільній справі - допомозі дітям!

skayp-lektsiya 19 03 19 2   skayp-lektsiya 19 03 19 3

   Висловлюємо щиру вдячність організаторам такої цікавої і корисної зустрічі - науково-дослідній лабораторії освітології Київського університету імені Бориса Грінченка.