«Майданчик Дружби-10» та урок каністерапії «Друг у біді не залишить»

   8-9 грудня студенти 2-3 та 5 курсу у рамках дисциплін «Нетрадиційні методики логопедичної роботи» та «Сучасні логопедичні технології» під керівництвом викладачів кафедри Бабич Н.М. та Тичини К.О. прийняли активну участь у заходах «Майданчик Дружби-10» та урок каністерапії «Друг у біді не залишить».

 urok 08 12 18 2

 

   Іванкевич Ірина, студентка 5 курсу, на сторінці у фейсбуці поділилась своїми враженнями:«… Отримали неймовірні враження від шоу наших друзів Олени Гончар та її помічника коллі. Ми мали можливість долучитися до проведення цікавих майстер-класів для дітей з аквагриму, термомозаїки, розпису підвісок-собачок, створення фігур з надувних кульок. А також познайомились з цікавими людьми та завели милих чотирилапих друзів. Терапія за участі собак ефективна не тільки для дітей, а й для дорослих. Перевірено на собі. Висловлюємо щиру подяку організаторам Зої Швець та Кафедра спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти ІЛ за можливість самовдосконалюватись. А також особлива подяка Наталії Поліщук за майстер-клас з термомозаїки, який був неймовірно цікавий і для дітей, і для дорослих, де ми розвивали дрібну моторику пальців рук.»

 

urok 08 12 18 6

 

   Відгуки студентки 3 курсу, Луценко Юлії: «…Суботній ранок у колі чотирилапих друзів. Кожен учасник чи глядач отримав масу позитиву лише від спостереження за такими різними, але по-своєму милими і беззахисними песиками. Вражаючі дійства на сцені з головними учасниками - пухнастими акторами і танцівниками. А головне, що кожна дитина, яка прийшла з батьками подивитися на таланти маленьких друзів, або, можливо, обрати для себе домашнього улюбленця, отримала можливість погратися з аніматорами, розмалювати своє обличчя маскою песика, зафарбувати новорічну іграшку чи прикрасу. Задоволені всі, чотирилапі учасники і їхні господарі, батьки і діти!!! Задоволені МИ…»

 

urok 08 12 18 8

 

   Ковальчук Ольга, студентка 3 курсу, про подію: «..Сьогодні мали нагоду побувати на масштабному заході, в якому головними героями були песики. Отримали масу позитивних емоцій та захоплення цими чудовими тваринками. Відомо, що собака дає можливість не тільки знайти в собі друга, а й подолати самотність, психо-емоційне напруження. Тому, на такому заході дітей було не менше, аніж дорослих. Для цього був організований Майданчик Дружби, де ми активно заохочували дітей до гри. Так, як ми логопеди, то ми і на такому заході знайшли як реалізувати свої професійні навички..».

 

urok 08 12 18 11