Участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції "Сучасний світ і незрячі"( м. Луцьк)

     19 вересня розпочала роботу VIII Міжнародна науково-практична конференція "Сучасний світ і незрячі" у м. Луцьк. Студентський науковий туризм у дії. Студентський науковий smart-туризм реалізовано в теоретичному та практичному напрямку. Магістранти I року навчання Коваленко Світлана та Іванкевич Ірина успішно презентували свої дослідження й отримали не тільки позитивне схвалення теоретиків, але й високу оцінку і пропозиції щодо їхньої реалізації серед практиків різних регіонів України.

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 2

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 4

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 1

 

 

20-21 вересня студентський науковий smart-туризм набирає обертів на Волині. Викладачі Бабич Н.М., Тичина К.О. та магістранти Іванкевич І., Коваленко С. у межах реалізації культурного напрямку smart-туризму 20 вересня відвідали музей Лесі Українки, де отримали неймовірні позитивні емоції від екскурсії по садибі. Незабутні враження залишились від озера Світязь.

 

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 9

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 14


21 вересня в останній день Міжнародної конференції відбувся круглий стіл між практиками і науковцями, де було піднято багато актуальних питань стосовно інклюзивного навчання дітей з порушеннями зору. Викладачі та магістранти приймали активну участь в дискусії. Підсумками конференції був проект рішення конференції "Сучасний світ і незрячі" та вручення сертифікатів учасникам.

mizhnarodna konferentsiya 19 09 16

 

mizhnarodna konferentsiya 19 09 18

Велика вдячність організаторам конференції за запрошення і теплий прийом!
ПОДОРОЖУЙТЕ РАЗОМ З НАМИ!

http://naiu.org.ua/na-volyni-tryvaye-konferentsiya-suchasn…/