Міжнародна співпраця з Білоруським державним педагогічним університетом імені Максима Танка (16.05.18р.)

    16 травня 2018 року викладачами кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти на базі ДНЗ №9 комбінованого типу зі спеціальними групами для дітей з ТПМ була ініційована зустріч делегації Інституту інклюзивної освіти  педагогічного університету імені Максима Танка у складі: О.С. Брикової, доцента кафедри педагогіки і психології інклюзивної освіти; О.В. Плакси, старшого викладача кафедри педагогіки і психології інклюзивної освіти; студентів III курсу спеціальності «Спеціальна освіта», яка прибула прийняти участь у Науковій цукерні Інституту людини в рамках Фестивалю науки Київського університету імені Бориса Грінченка.

zustrich 16 05 3

 

zustrich 16 05 4

 

     Професорсько-викладацький склад кафедри та педагогічний колектив радо презентували співпрацю науки і практики на базі дошкільного закладу, гості були у захваті від презентованих видів корекційно-компенсаторної роботи та командної взаємодії педагогічного колективу.

zustrich 16 05 10

 

zustrich 16 05 13

 

    Викладачі кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти висловлюють щиру вдячність за теплий прийом і можливість подальшої співпраці директору ДНЗ Л.А. Тищенко та педагогічному колективу закладу.

zustrich 16 05 16