Тиждень кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти

З 14 по 17 листопада 2017 року в рамках святкування тижня кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти відбулась низка заходів, приурочених до Міжнародного дня логопеда.

 

З нагоди свята 14 листопада кафедра спеціальної психології, корекційної та іклюзивної освіти приймала гостей із НПУ імені М.П. Драгоманова, відбувся перший спільний захід Логопедичне «Що? Де? Коли?», який було організовано за підтримки кафедри логопедії ФКПП НПУ імені М.П.Драгоманова. Студентська збірна команда двох Університетів грала проти збірної викладачів, всі учасники отримали неймовірне задоволення від гри.

 

tyzhden kafedry 1

 

tyzhden kafedry 2

 

Цього дня в Інституті людини відбулись 2 лінійки заходів:

 

- майстер-клас «Логопедичні цікавинки в процесі подолання порушень звуковимови» Ю.В.Рібцун, к.пед.н., ст.наукового співробітника Інституту спеціальної педагогіки НАПН України для студентів 2 курсу напряму підготовки «Спеціальна освіта (Логопедія)»

 

tyzhden kafedry 3

 

- літературний перфоманс «Лист у логопедичне майбутнє» Т.В.Мельніченко, к.пед.н., ст.викладача кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти для студентів 1 курсу напряму підготовки «Спеціальна освіта (Логопедія)»

 

tyzhden kafedry 4

 

 

- творча майстерня «Моя історія «Логопед майбутнього» Г.В. Супрун, викладача кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти для студентів 3 курсу напряму підготовки «Спеціальна освіта (Логопедія)»

 

tyzhden kafedry 5

 

 

- майстер-клас «Автоматизація звуків та розвиток лексико-граматичної сторони мовлення за допомогою ігрових завдань» О.С.Скорик, директора логопедичної студії «Диво слова», керівника інтернет-ресурсу "Логопедична ігротека", автора логопедичних ігр та посібників для студентів 4-6 курсу напряму підготовки «Спеціальна освіта (Логопедія)»

 

tyzhden kafedry 6

 

 

- логопедичний challenge «Артикуляційний гігант» викладачів кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Н.М. Бабич, К.О.Тичини та студентки VI курсу О.Малієнко для студентів 2 курсу напряму підготовки «Спеціальна освіта (Логопедія)», учасникам конкурсу необхідно було розмістити своє відео скоромовки на сторінці кафедри з хештегами #miogimnastuka_challenge #den`logopeda #kspkio #il #grinchenko 

 

tyzhden kafedry 7

 

 

tyzhden kafedry 8

 

 

16 листопада 2017 року 2 команди студентів "Вимовляйчики" (2 курс) та "Логопузики" (1 курс) за підтримки 4 курсу та викладачів кафедри Н.М.Бабич, К.О.Тичини на запрошення кафедри логопедії ФКПП НПУ імені М.П.Драгоманова прийняли участь у логопедичному квесті. Студенти мали змогу дослідити знакові для української дефектології та логопедії історичні місця у центрі Києва. За підсумками результатів п’яти команд 1 місце посіли "Вимовляйчики" (2 курс, Університету Грінченка) та "Логоледі" (3 курс, НПУ імені М.П.Драгоманова). Наші чудові першокурсниці "Логопузики" теж не підвели та фінішували з хорошими результатами (ІІІ місце).

 

tyzhden kafedry 9

 

 

Завершувало свято оголошення переможців логопедичного challenge «Артикуляційний гігант», яке відбулось 17 листопада 2017 р. Переможці отримали логопедичні призи.

 

tyzhden kafedry 10

 

 

 Кафедра спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти щиро вдячна колегам з кафедри логопедії ФКПП НПУ імені М.П.Драгоманова, Інституту спеціальної педагогіки НАПН України, директору логопедичної студії «Диво слова» О.С.Скорик за допомогу в організації святкових заходів.