Персональний День відкритих дверей

26 жовтня завідувач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти, кандидат педагогічних наук О.В.Мартинчук та викладач кафедри Г.В.Супрун провели персональний День відкртих дверей для майбутньої абітурієнтки Анастасії Маханько та її мами, Олени Степанівни Маханько (заступник директора, вчитель української мови та літератури колегіуму №16 м. Камʼянське, Дніпропетровської області).
 
Гості в живій розмові поставили цілу низку запитань щодо вступу, особливостей навчання, практики та працевлаштування студентів, які навчаються за спеціальністю 016 «Спеціальна освіта. Логопедія».
 
О.В. Мартинчук докладно розповіла про унікальність підготовки студентів в Інституті людини: навчання в інтерактивному режимі (майстер-класи, воркшопи, тренінг, супервізія, кейс-сторі, дистанційний курс) з використанням ІТ-технологій на робочому місці та SMART простору; проходження різних видів практики з першого курсу за фахом у спеціальних та інклюзивних дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах; формування компетентностей в центрі практичної підготовки - логопедичний центр “Логотренажер”. Г.В.Супрун відповіла на запитання гостей про особливості підготовки за спеціалізаціями «Інклюзивна освіта» та «Психолого-педагогічна допомога дітям з аутизмом».
 
PR Sypryn 1