Всеукраїнська науково-практична конференція «Молодіжна наука в Україні: перспективи та виклики»

17 лютого в Київському університеті імені Бориса Грінченка проходила Всеукраїнська науково-практична конференція «Молодіжна наука в Україні: перспективи та виклики». В рамках конференції відбувся конкурс наукових проектів, у якому взяли участь студенти спеціальності «Корекційна освіта (логопедія)».

VNPKMNVUPV KSPKIO IL 2

 

Науковий проект «Формування емоційного інтелекту дітей старшого дошкільного віку через впровадження технології «Лялька як персона» в інклюзивному середовищі» презентували студентки ІV курсу Царенко Юлія, Яремчук Юлія та студентка VІ курсу Пурська Ірина (наукові консультанти: Мартинчук О.В., кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти, Найда Ю.М., старший викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти).

Студентки ІІІ курсу Абраменко Марія, Бабеша Ольга, Гунбін Єлизавета, Турло Ксенія посіли третє місце з науковим проектом «Удосконалення корекційних технологій навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами на основі дослідження функціональних станів мозку (з використанням енцефалографії та викликаних потенціалів мозку)» (науковий консультант: Луцько К.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти).

VNPKMNVUPV KSPKIO IL 1

Вітаємо студентів та наукового консультанта з перемогою в конкурсі наукових проектів і бажаємо подальших успіхів та наукових звершень! Нехай перед Вами розкриваються нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!

 

Завіантажити файл - Всеукраїнська науково-практична конференція «Молодіжна наука в Україні: перспективи та виклики»