Науково-практичний семінар для педагогів "Технологія психолого- педагогічного супроводу дітей з аутизмом у навчальному закладі"

      22 листопада 2016 року у місті Миколаїв (міськй Будинок вчителя) пройшов науково-практичний семінар для педагогів (логопедів,практичних психологів, корекційних педагогів) "Технологія психолого-педагогічного супроводу дітей з аутизмом у навчальному закладі".

naukovo-praktychnyy seminar 4

Викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Супрун Ганна Володимирівна під час виступу та на практичних вправах з фахівцями розкрила алгоритм формулювання актуальних навчальних цілей у роботі з такими дітьми. Педагоги Миколаєва на своїх життєвих прикладах відпрацьовували формулювання актуальних цілей, коригували їх відповідно до отриманих знань.

naukovo-praktychnyy seminar 1

Хочеться подякувати учасникам за активність і цікавість до теми, а організаторам зустрічі, за теплий прийом, зокрема, керівництву міського Будинку вчителя, Ользі Володимирівні Тарасовій, та методисту з дошкільного виховання, Деньговській Людмилі Миколаївні.

naukovo-praktychnyy seminar 2