Профорієнтаційний захід у школі І-ІІІ ступенів № 275 імені Кравчука Володимира

     21 листопада 2016 року студенти 3 курсу спеціальності Корекційна освіта (логопедія) провели профорієнтаційний захід у школі І-ІІІ ступенів № 275 імені Кравчука Володимира Деснянського району міста Київ. Студентки Ксенія Турло, Анна Середа, Марія Абраменко та Марина Рудько розповіли про особливості професії логопеда, до якої готують в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка.

Proforiientatsiinyi zakhid u shkoli 1

У своїй презентації студентки цікаво представили таку потрібну, творчу та непросту професію логопеда. Учні 11 класу школи з інтересом слухали доповідь. Найбільше запитань виникло про вступні екзамени, студентське життя. Викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Ганна Володимирівна Супрун розповіла про відмінності навчання у Київському університеті імені Бориса Грінченка від інших вузів міста Києва.

Proforiientatsiinyi zakhid u shkoli 2

Хочемо щиро подякувати за підтримку та розуміння у співпраці нашої кафедри з адміністрацією школи в особі її директора - Оксані Вікторівні Антощак. Сподіваємось на подальшу цікаву та плідну співпрацю.

Proforiientatsiinyi zakhid u shkoli 3