Вебінар «Психологічна підтримка дружин учасників бойових дій»

15.05.2023 стартувала "Наукова цукерня"! Це щорічний захід Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. Захід відвідали викладачі кафедри психології особистості та соціальних практик, магістранти ("Екстремальна і кризова психологія"). До гостей Цукерні з вітальним словом звернулася Наталія Клішевич, декан Факультету. 

Даниїл

 
Любов Шинкарьова, аспірантка спеціальності «Психологія», старший фахівець з розвитку бренду роботодавця ОККО, кар’єрна консультантка, провела вебінар «Психологічна підтримка дружин учасників бойових дій». Любов розповіла про соціально-психологічні проблеми сімей учасників бойових дій. Висвітлено досвід інших країн у підтримці дружин учасників бойових дій.

Цукерня 23

 
Другим був вебінар, який провів Данило Ельканов, аспірант спеціальності «Психологія», співзасновник ГО «Центр психологічної підтримки «ОбійМи», психолог-волонтер. Тема вебінару «Травмопросвіта та перша психологічна допомога», під час якого учасники отримали важливу інформацію і взяли участь у обговоренні. Було опрацьовано кілька технік першої психологічної допомоги. 

Цукерня 23 Д

Цукерня 23 С