Науково-практична конференція «Перші кроки в науку»:робота секції «Актуальні питання психології»

4 листопада в межах науково-практичної онлайн конференції «Перші кроки в науку» відбулася робота секції «Актуальні питання психології», яку було організовано кафедрою психології особистості та соціальних практик.

Конференція1

На секції заслухано магістрантів групи ЕКПм1-21-1.4д, які презентували результати своїх кваліфікаційних робіт. Доповідачі продемонстрували широке коло актуальних проблем, відображених у тематиці досліджень. Це і психологічні особливості соціальної адаптації вимушених мігрантів (Кушнір К. І.), і психологічні особливості жіночого насильства у подружніх стосунках (Мамчур К.О.). Декілька магістерських робіт було присвячено молодіжним питанням: «Кібербулінг як різновид психологічного насильства молоді у віртуальному просторі» (Бережна Д. В.) та «Психологічний зміст соціальної реальності у віртуальному просторі підлітків (Лазебник К. С). Найбільше питань та активне обговорення викликала робота Слонченко Є.І «Психологічний зміст патріотизму у сучасному кризовому суспільстві» через своєчасність та глибину розкриття питання.

Конф 5

До роботи секції було запрошено магістрантів першого року денної та заочної форм навчання. У форматі запитання - відповідь учасники конференції обговорили проблеми сучасної психологічної науки та технології організації власного наукового дослідження. Модератором секції виступила Олена Анатоліївна Сорокіна.