Інтелектуальна філологічна гра "Філ F.A.Q"

    З нагоди Дня української мови та писемності, який святкується 9 листопада, зі студентами II курсу спеціальності "Психологія" освітньої програми "Психологія бізнесу та управління" 8 листопада була проведена інтелектуальна філологічна гра "Філ F.A.Q" (frequently asked questions).

FAQ 1

     Онлайн захід підготували та провели студенти II курсу спеціальності "Філологія" освітньої програми "Українська мова та література". Також у ньому взяли участь викладачі кафедри психології особистості та соціальних практик Інституту людини Коханова О.П., Столярчук О.А., а також студенти-магістри VI курсу освітньої програми "Екстремальна та кризова психологія".

FAQ 2

FAQ 3

   На початку зустрічі було подано інформацію про історію виникнення даного свята, після чого запропоновано взяти участь у розгадуванні ребусів та грі, яка передбачала відповіді на філологічні питання, а саме: знаходження правильних/неправильних слів та словосполучень, обговорення типових помилок у мовленні тощо. Наприкінці учасники висловили думку щодо важливості заходів, спрямованих на вдосконалення української мови майбутніх фахівців. 

FAQ 4