Відбулася робота секції «Актуальні питання екстремальної та кризової психології».

    4 листопада в межах науково-практичної онлайн конференції «Перші кроки в науку» відбулася робота секції «Актуальні питання екстремальної та кризової психології».

Screenshot 29        На секції було заслухано магістрантів групи ЕКПм1-20-1,4д, які презентували результати своїх кваліфікаційних робіт.

        Доповідачі продемонстровали широке коло актуальних проблем, відображених в тематиці досліджень: це і психологічна допомога військовослужбовцям, що повертаються з зони АТО/ООС, і відновлення психологічного ресурсу медичного персоналу в умовах COVID-19. 

Screenshot 31

                    Декілька магістерських робіт було присвячено молодіжним питанням: технологіям ненасильницького спілкування у підготовці молоді до сімейного життя, аналізу подружньої невірністі як чинника сімейної кризи, кризі втрати стосунків у юнацькому віці та ін. Найбільш несподіваною стала робота, яка розглядала субкультуру кей-поперів в подоланні підліткової кризи.

Screenshot 33
   До роботи секції було запрошено магістрантів першого року навчання для ознайомлення з тематикою, процесом написання та захисту магістерських робіт.

Screenshot 34