Урочисте нагородження лауреатів Конкурсу наукових статей «Мистецтво жити разом»

31 серпня 2019 року в Міжнародному культурному центрі «Сяйво» відбулося урочисте нагородження лауреатів Конкурсу наукових статей «Мистецтво жити разом», лейтмотивом якого стали концепти толерантності та ідентичності. До числа переможців конкурсу увійшли студенти Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

nahorodzhennya 31 08 19 1

 

Анна Вождай, студентка 4-го курсу Інституту людини посіла І-е місце. Тема статті: «Актуалізація креативного потенціалу студентської молоді в умовах навчального процесу», науковий керівник - І.О. Канюка, доцент кафедри психології особистості та соціальних практик ІЛ. Владислав Гушель, студент 6-го курсу Інституту людини з темою наукової розвідки: «Кар’єрні орієнтації як прояв професійної ідентичності особистості» посів ІІ-е місце. Науковий керівник - О.П. Коханова, доцент кафедри психології особистості та соціальних практик ІЛ.

 

nahorodzhennya 31 08 19 6   nahorodzhennya 31 08 19 2

 

За доброю традицією захід розпочався із вітальної промови голови правління «Сяйва» професора В. І. Сергійчука, який адресував тріумфаторам свої добрі слова й дружні настанови. Ще одним почесним гостем урочистої події став перший Посол України в Туреччині і співзасновник центру І. М. Турянський. Звертаючись до аудиторії, він, як завжди, цілковито прикував увагу молоді до себе завдяки вродженому таланту ритора й цікавого розповідача. Пан Ігор зосередився на відповідальній місії, що її покладено в основу конкурсу, і від усього серця побажав його учасникам і натхненникам не зупинятися і продовжувати свій суспільно важливий шлях. До слова долучився і Я. Телешун – фахівець у сфері політології і голова Молодіжної платформи «Сяйва». Пан Ярослав висловив захоплення молодими колегами і засвідчив їм свою щиру підтримку.