Панельна дискусія "Діджиталізація насильства: сталкінг, булінг, порнопомста"

   29 березня 2019 року студенти-психологи 3-го курсу разом з доцентом кафедри загальної, вікової та педагогічної психології Фурман Вікторією взяли участь у панельній дискусії "Діджиталізація насильства: сталкінг, булінг, порнопомста", яка була організована Amnesty International Ukraine в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

 

dyskusiya 29 03 19 1   dyskusiya 29 03 19 2

 

   Інтернет та соціальні мережі, як і будь-яка технологія, можуть використовуватися по-різному. У інтернеті можна знаходити друзів, об’єднувати громади, вести бізнес, підтримувати тих, хто в біді. Але існує і негативна сторона, де людей переслідують, знущаються, шантажують.

   В рамках заходу розглядались суспільно актуальні питання щодо сталкінгу, інтернет-булінгу та порнопомсти, а саме що це таке, як себе захистити і протидіяти на широкому суспільному рівні. Участь студентів була ініційована в межах дисципліни "Соціально-психологічний супровід розвитку особистості".

 

dyskusiya 29 03 19 3   dyskusiya 29 03 19 4

 

Щоро вдячні спікерам заходу:
Настя Станко - журналістка Hromadske.ua
Джошуа Франко - старший дослідник, заступник директора Amnesty Tech в Amnesty International.
Анастасія Дьякова - національна експертка із захисту дітей від насильства, Офіс Уповноваженого Президента України з прав дитини.
Світлана Паніна - психологиня, гештальт-терапевтка зі спеціалізацією в терапії психотравми і сексотерапії
Альона Кривуляк - Директорка департаменту Національних «гарячих» ліній та соціальної допомоги ГО «Ла Страда-Україна».