Співпраця студентів з професором Університету ім. Джустино Фортунато (м. Беневенто, Італія) Алессандро де Карло

   4 та 5 березня 2019 року у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулись виїзні заняття за ініціативи Сергєєнкової О.П. (проф., зав. кафедри загальної, вікової та педагогічної психології) та Цюман Т.П. (доцент кафедри загальної, вікової та педагогічної психології) для магістрів -психологів 5 курсу з дисциплін "Психологічний супровід в організаціях" та "Психотехніки цілепокладання та побудови життєвої стратегії".

spivpratsya 05 03 19 2   spivpratsya 05 03 19 5

   Студентам було запропоновано прослухати курс лекцій з Організаційної психології, що заснований на Qbo моделі організаційного благополуччя, включаючи інструменти оцінки, методи корекції та кейси від професора Університету ім. Джустино Фортунато (м. Беневенто, Італія) Алессандро де Карло.

spivpratsya 05 03 19 7   spivpratsya 05 03 19 8

   В рамках даного курсу було представлено 3 модулі:
- індивідуальні характеристики і копінг стратегії, пов’язані зі стресами на роботі;
- мотивація, прихильність, організаційне громадянство;
- корекція організаційного благополуччя: ефекти корпоративної соціальної відповідальності, взаємодія з органами влади та профспілками.

spivpratsya 05 03 19 6   spivpratsya 05 03 19 9

   Студенти активно співпроцювали з лектором, задавали професійні питання та брали участь у обговоренні. Особливо актуальними були питання про роль психолога в гіг-економіці (gig-economy).

   Щиро вдячні колегам Павлу Лушину та Ірині Бондаревській за запрошення та організацію заходу.