Майстер-клас «Даруємо радість кожній дитині»

   11 грудня студенти ІІ курсу групи ПСб-1-17-4.0д Київського університету імені Бориса Грінченка разом з куратором, старшим викладачем кафедри загальної, вікової та педагогічної психології Інною Анатоліївною Власенко відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1 м. Києва.

mayster klas 11 12 18 5

   Для різних вікових категорій  було проведено передноворічний майстер-клас «Даруємо радість кожній дитині». Вихованці Центру отримали дерев’яні іграшки, які потім можна повісити на ялинку.  Діти розмалювали їх, проявляючи  свої здібності та фантазію. На завершення було проведено кілька рухливих ігор та роздано солодкі подарунки.  Це допомогло  створити позитивну атмосферу та передноворічний настрій,  яких так потребують діти.

mayster klas 11 12 18 7

   «У ході зуcтрічі,  – відзначили студенти, – ми почули багато дитячих історій. Ці маленькі янголята  показали нам світ з іншого боку. Цей захід викликав у нас не лише позитивні емоції, а й допоміг розвинути професійні навички взаємодії з дітьми, координації їхньої роботи, організаторські уміння».