Креативний кампус "Вище"

   16-19 жовтня 2018 року у Києві відбувся Креативний кампус "Вище" — інтенсивна навчальна подія для викладачів, зосереджена на впровадженні компетенцій креативності, вирішення проблем та критичного мислення в університетах. Метою заходу було допомогти викладачам розвинути свої професійні навички та надати їм практичні інструменти для розвитку креативності у студентів. Під час кампусу учасники розглядали такі теми, як вимірювання креативності, методи розвитку креативності, креативні завдання та їх оцінювання, створення атмосфери креативності в аудиторії.

 

kreatyvnyy kampus 19 10 18 9


   Креативний кампус зосереджував увагу більше 60 учасників на лекціях, роботах у групах, дискусіях та практичних завданнях. Впродовж 4 днів викладачі з різних куточків країни ділилися досвідом та порадами, формували перспективи майбутньої взаємодії.

 

kreatyvnyy kampus 19 10 18 5

 

  Урочисте відкриття кампусу відбулося за участі голови вченої ради НаУКМА Сергій Квіта, експерта з освіти Українського інституту майбутнього Миколи Скиби, директора Британської Ради в Україні, Саймона Вільямса, засновниць спільноти GoHigher, Анастасії Нуржинської та Наталі Старинської.

 kreatyvnyy kampus 19 10 18 4

 

  Захід відбувся за підтримки Національного університету "Києво-Могилянська академія", Pearson Ukraine, Міністерства освіти і науки України, British Council Ukraine, DINTERNAL Education.

kreatyvnyy kampus 19 10 18 7