Виїзне заняття з дисципліни "Психологія міжкультурних комунікацій"

    30 вересня студенти психологи ПСб-1-15-4.0д в межах дисципліни "Психологія комунікації: міжкультурна комунікація" взяли участь у святкуванні Європейського дня мов.

 

MK Furman 1

 

 

    Під час заходу студенти мали можливіть зануритись у мультикультурне середовище, пройти пробні мовні уроки, ознайомитися з діяльністю культурних інститутів та різноманіттям їхніх пропозицій, а також відвідати інформаційні лекторії.

 

MK Furman 2

 

 

     В Україні святкування Європейського дня мов відбулось за підтримки EUNIC – мережі національних інститутів культури Європейського Союзу і фінансується програмою ЄС Culture Bridges, що реалізується Британською Радою в Україні.

    Інституціями, які співпрацювали в рамках заходу є Британська Рада в Україні, Goethe-Institut в Україні, Французький інститут в Україні, Італійський інститут культури в Україні, Польський інститут у Києві, Посольство Угорщини в Україні і Чеський центр в Україні.

 

MK Furman 3

 

 

    Мовне розмаїття це інструмент досягнення більшого міжкультурного розуміння та ключовий елемент багатства культурної спадщини нашого континенту.

 

MK Furman 12