Профорієнтаційний захід у ліцеї «Наукова зміна» м. Києва

17 листопада 2017 року відбувся профорієнтаційний захід для учнів десятих класів ліцею «Наукова зміна» Дарницького району м. Києва. Захід підготували та провели доценти кафедри загальної, вікової та педагогічної психології, кандидати психологічних наук О.М. Шевцова й О.А. Сорокіна та студенти-магістранти 6 курсу спеціальності «Психологія».

 

prof zakhid 17 11 4

 

 

prof zakhid 17 11 8

 

У позитивній невимушеній атмосфері ліцеїсти були ознайомлені зі спеціальностями, структурою, організацією освітнього процесу в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Після виступу студентів старшокласники активно включилися до обговорення можливостей і перспектив вступників, переваг навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка, міжнародної академічної мобільності студентів Університету Грінченка, доуніверситетської підготовки та студентського дозвілля.

 

По завершенні заходу десятикласники отримали корпоративні буклети з детальною інформацією про освітній потенціал Київського університету імені Бориса Грінченка, листівки-дороговкази щодо вступу до Університету. Зустріч збагатила насиченими позитивними враженнями як ліцеїстів, так і грінченківців!