Воркшоп «Інтегративна психотерапія (психодинамічний та когнітивно-біхевіоральний підходи) і корекція конфліктів, пов’язаних з професійною діяльністю, методом групової терапії»

Нинішня весна не лише подивувала нас мінливою погодою, а й збагатила новими знаннями. 18-19 травня відбулися інтерактивні лекції та воркшоп на тему «Інтегративна психотерапія (психодинамічний та когнітивно-біхевіоральний підходи) і корекція конфліктів, пов’язаних з професійною діяльністю, методом групової терапії».

 

 

zustrich

 

Рисунок2

 

Ведучий заходу - доктор Лотар Шаттенбург (Lothar Schattenburg) – головний психолог Клініки психосоматики (Бад-Нойштадт, Німеччина), доктор наук з клінічної психології університету Фрайбурга (Швейцарія).

 

Рисунок3

 

Рисунок4

 

Викладачі кафедри загальної, вікової та педагогічної психології, кандидати психологічних наук О.А.​​​​​​​​​​​​​​​​ Сорокіна, О.Р. Ткачишина, В.В.Фурман,  та І.А. Власенко разом зі студентами 2 курсу спеціальності "Психологія" відвідали лекції Лотара Шаттенбурга, що проводились на базі Національного університету імені Тараса Шевченка.

 

 Рисунок5

 

Доктор Лотар представив власне бачення використання інтегративного підходу, що поєднує психодинамічний і біхевіоральний підходи, продемонстрував структуру і техніки роботи з пацієнтами, що мають стресові прояви, депресію, неусвідомлювані конфлікти.