Профорієнтаційнй захід у м. Боярка

11 жовтня 2016 року представники Інституту людини (В.П. Кутішенко, доцент кафедри загальної, вікової та педагогічної психології; студенти IV курсу спеціальності «Психологія» Сердюк Людмила, Пантюхіна Юлія) відвідали 3 школи (№1, №2, №3) міста Боярки  з метою професійної орієнтації школярів.

kutishenko11 10

Діти  10-11 класів цих шкіл були ознайомлені з основними напрямками  підготовки  майбутніх фахівців в університеті та інституті, специфікою навчально-виховного процесу, перспективами професійного зростання вступників, особливостями доуніверситетської підготовки,   проведення студентами дозвілля та іншими аспектами і  перевагами навчання у нашому вузі.

1kutishenko11 10

Після інформування діти включилися в обговорення почутого. Майбутніх випускників цікавили окремі питання  вступу до університету та організації навчання в ньому. Найчастіше дітей хвилювали проблеми матеріального забезпечення навчання: наявність гуртожитків, стипендії, кількість бюджетних місць, закордонні стажування тощо.

3kutishenko11 10

Всі діти отримали друковані буклети з інформацією про університет та контактами за якими вони можуть зв’язатися з різними службами нашого навчального закладу.

2kutishenko11 10