Засідання кафедри 2021

ПРОТОКОЛ № 1

розширеного засідання кафедри психології особистості та соціальних практик Інституту людини

Київського університету імені Бориса Грінченка від 18 січня 2021 року

онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet


Порядок денний

1. Затвердження проміжного звіту 2020-2021 н. р. аспірантів кафедри психології особистості та соціальних практик і кафедри практичної психології.

2. Затвердження професорсько-викладацьким складом кафедри психології особистості та соціальних практик робочих навчальних програм та програм іспитів на ІІ півріччя 2020-2021 н. р.

3. Обговорення професорсько-викладацьким складом кафедри психології особистості та соціальних практик графіку сертифікації ЕНК на 2021  н. р.

4. Про затвердження каталогу дисциплін за вибором для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 053 Психологія.

5. Уточнення стану готовності анотацій навчально-професійних проектів магістрів 5 курсу спеціальності 053 Психологія. 

6. Узгодження методологічних засад підготовки змісту розділу монографії «Соціально-психологічні практики розвитку людських ресурсів в суспільних інституціях» за результатами наукових тем професорсько-викладацького складу кафедри.

7. Обговорення плану роботи кафедри психології особистості та соціальних практик на 2021 рік.

8. Затвердження програм комплексних іспитів з психології, педагогіки та методик навчання для спеціальності 035 Філологія.

9. Різне.

 

ПРОТОКОЛ № 2

розширеного засідання кафедри психології особистості та соціальних практик Інституту людини

Київського університету імені Бориса Грінченка від 15 лютого 2021 року

онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet


Порядок денний

1. Про рекомендацію кандидатур до вступу в аспірантуру за кошти місцевого бюджету (денна форма навчання).

2. Затвердження Програми фахового випробування з психології, освітній рівень: перший (бакалаврський), спеціальність: 053 Психологія, Освітні програми: 053.00.02 Практична психологія, 053.00.04 Консультаційна психологія, 053.00.03 Психологія бізнесу та управління  на основі: освітнього ступеня бакалавр, освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст, спеціаліст, здобутого за іншою спеціальністю.

3. Затвердження Програми фахового випробування з психології, освітній рівень: другий (магістерський), спеціальність: 053 Психологія, Освітня програма: 053.00.02 Практична психологія, 053.00.05 Екстремальна та кризова психологія на основі: освітнього ступеня бакалавр, магістр, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст.

4. Направлення на стажування співробітників кафедри психології особистості та соціальних практик.

5. Про проходження стажування кандидата психологічних наук, доцента, доцента кафедри психології розвитку та консультування Факультету педагогіки і психології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка З.М. Адамської, на базі кафедри психології особистості та соціальних практик.

6. Обговорення питань змішаної форми навчання студентів у зв'язку епідситуацією в Україні.

7. Методологічні засади профорієнтаційного заходу кафедри психології особистості та соціальних практик «Студії успішного абітурієнта». 

8. Результати акредитації освітньої програми 053.00.05 «Екстремальна та кризова психологія».

9. Різне.

 

ПРОТОКОЛ № 3
розширеного засідання кафедри психології особистості та соціальних практик
Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка

від 22 березня 2021 року
онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Внесення змін до освітньої програми 053.00.05 «Екстремальна та кризова психологія».
2. Затвердження змісту каталогу вибіркових дисциплін для здобувачів 5 курсу освітньої програми 053.00.05 «Екстремальна та кризова психологія».
3. Результати анкетування випускників освітньої програми 053.00.05 «Екстремальна та кризова психологія».
4. Проміжний звіт про виконання навчально-професійних проєктів здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Практична психологія заочної форми навчання.
5. Обговорення професорсько-викладацьким складом кафедри психології особистості та соціальних практик методичних рекомендацій до підготовки курсової роботи за ОП «Психологія бізнесу та управління».
6. Затвердження подальшого графіку роботи профорієнтаційного  хабу «Студії успішного абітурієнта» кафедри психології особистості та соціальних практик.
7. Обговорення публікаційної активності професорсько-викладацького складу кафедри психології особистості та соціальних практик.
8. Методологічні основи пошуку та підготовки грантових заявок наукової діяльності професорсько-викладацького складу кафедри.
9. Різне.

 

ПРОТОКОЛ № 4

розширеного засідання кафедри психології особистості та соціальних практик Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка

від 19 квітня 2021 року

онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

 

  • Проміжний звіт навчально-професійних проєктів студентів 5 курсу, ОП Екстремальна та кризова психологія.
  • Про рекомендацію до сертифікації ЕНК професорсько-викладацького складу кафедри психології особистості та соціальних практик.
  • Обговорення та рекомендація до друку посібника Власенко І.А., Фурман В.В., Рева О.М., Канюка І.О. Психологічне здоров’я студентської молоді.
  • Уточнення та внесення коректив до організації та проведення заходів до Дня кафедри, Наукової цукерні.
  • Обговорення участі професорсько-викладацького складу кафедри у«Грінченківській весні».
  • Обговорення відгуку на автореферат дисертації Праченко О. К. «Розвиток гендерної толерантності при вирішенні міжособистісних конфліктів у юнацькому віці», поданої до захисту на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук зі спеціальності 19.00.07 – педагогічна та вікова психологія. 
  • Різне.

 

Протокол № 5

робочого засідання кафедри психології особистості та соціальних практик

Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка

від 17 травня 2021 року

 

Порядок денний

  1. Про порядок голосування.
  2. Обрання лічильної комісії.
  3. Про рекомендацію кандидатури Сорокіної Олени Анатоліївни для обрання на посаду доцента кафедри психології особистості та соціальних практик.
  4. Про рекомендацію кандидатури Коханової Олени Петрівни для обрання на посаду доцента кафедри психології особистості та соціальних практик.
  5. Про рекомендацію кандидатури Фурман Вікторії Вікторівни для обрання на посаду доцента кафедри психології особистості та соціальних практик.
  6. Про рекомендацію кандидатури Власенко Інни Анатоліївни для обрання на посаду старшого викладача кафедри психології особистості та соціальних практик.
  7. Затвердження Програми комплексного екзамену з психології, педагогіки та методики навчання історії для напряму підготовки 032 Історія та археологія (денна форма навчання), освітній рівень перший (бакалаврський).
  8. Затвердження тестових завдань фахового випробування з психології для першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 053 Психологія, освітніх програм 053.00.02 Практична психологія, 053.00.03 Психологія бізнесу та управління на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст, спеціаліст, ступеня вищої освіти бакалавр, магістр здобутого за іншою спеціальністю.
  9. Затвердження тестових завдань фахового випробування з психології для другого (магістерського) рівня зі спеціальності 053 Психологія, освітніх програм: 053.00.02 Практична психологія, 053.00.05 Екстремальна та кризова психологія на основі: освітнього ступеня бакалавр, магістр, освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліст.
  10. Затвердження наукової теми кафедри психології особистості та соціальних практик «Психологія конструктивної поведінки особистості у трансформаціях суспільних відносин» на 2021-2026 н.р.
  11. Про надання рекомендації на видачу дипломів з відзнакою, здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія.
  12. Про завершення дисертаційної роботи Когут О.О. на тему: «Психологія стресостійкості особистості» та рекомендацію її до захисту на здобуття наукового ступеня доктора психологічних наук зі спеціальності 19.00.07 – загальна та вікова психологія.
  13. Різне. 

 

ПРОТОКОЛ № 6

спільного засідання кафедр психології особистості та

соціальних практик і практичної психології Інституту людини

Київського університету імені Бориса Грінченка

від 14 червня 2021 року

 

Порядок денний

  1. Звіт аспірантів щодо виконання індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за 2020/2021 н. р.
  2. Затвердження пролонгації статусу «Сертифіковано» ЕНК професорсько-викладацького складу кафедри на 2021-2022 н.р.
  3. Обговорення професорсько-викладацьким складом кафедри плану оновлення сайту кафедри психології особистості та соціальних практик.
  4. Внесення пропозицій щодо публікаційної діяльності професорсько-викладацького складу кафедри психології особистості та соціальних практик.
  5. Уточнення та внесення коректив в підготовку та проведення вступної кампанії 2021 року Київського університету імені Б. Грінченка.
  6. Різне.

ПРОТОКОЛ № 7

робочого засідання кафедри психології особистості та соціальних практик

Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка

від 27 серпня 2021 року

   Дата: 27.08.2021 р.

  Час проведення: 11.00 год.

  Місце проведення: онлайн засідання кафедри в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Про підготовку, оновлнення та затвердження робочих навчальних програм для здобувачів освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів на І семестр 2021-2022 навчального року

2. Про підготовку, оновлнення та затвердження робочих програм практик для здобувачів освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів на І семестр 2021-2022 навчального року

3. Призначення наукових керівників (докторів наук) аспірантам набору 2021 року за спеціальністю 053 Психологія.

4. Про рейтинги академічної успішності студентів денної форми навчання за результатами проходження семестрового контролю за ІІ семестр 2020/2021 н.р.

5. Про зміст та готовність ЕНК на 1-й семестр 2021-2022 навчального року.

6. Про план роботи щодо реалізації наукової теми кафедри психології особистості та соціальних практик на період 2021-2026 рр.

7. Різне

 

ПРОТОКОЛ № 8

засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

від 21 вересня 2021 р.

Дата: 21.09.2021 р.

Час проведення: 17.00 год.

Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Про готовність до захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, спеціалізація 053.00.02 Практична психологія, заочної форми навчання.

2. Про  готовність ЕНК, розроблених викладачами кафедри до сертифікації.

3. Різне.

 

 

ПРОТОКОЛ № 9

засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

від 5 жовтня 2021 року.

Дата: 05.10.2021 р.

Час проведення: 17.00 год.

Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

 

1. Про готовність до захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, спеціалізація 053.00.05 Екстремальна та кризова психологія, денної форми навчання.

2. Про  публікаційну активність викладачів кафедри в фахових виданнях та журналах, що входять до наукометричних баз Scopus/Web of Science.

3. Різне.

 

 

ПРОТОКОЛ №10

розширеного засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

18 жовтня 2021 року

Дата:   18.10.2021 р.

Час проведення: 15.00 год.

Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Обгрунтування тем дисертаційних досліджень аспірантів І року навчання за спеціальністю 053 Психологія.

2. Про уточнення у формулюванні теми дисертаційного дослідження Клепкової Ольги Валеріївни відповідно до рішення Міжвідомчої ради з координації наукових досліджень з педагогічних і психологічних наук в Україні.

3. Про розгляд відповідності дисертації і наукових публікацій Клепікової Ольги Валеріївни, Прядко Анастасії Олегівни, Нікольської Анни Дмитрівни вимогам Тимчасового порядку присудження ступеня доктора філософії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2019 р. №167 (із змінами).

4. Про рекомендацію кандидатур рецензентів для проведення експертизи (фахового семінару) дисертації Клепікової Ольги Валеріївни, Прядко Анастасії Олегівни, Нікольської Анни Дмитрівни.

5. Подання пропозицій щодо складу спеціалізованої вченої ради з правом прийняття до розгляду і проведення разового захисту дисертації Клепікової Ольги Валеріївни, Прядко Анастасії Олегівни, Нікольської Анни Дмитрівни.

6. Різне.

 

Протокол №11

розширеного засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

від 16 листопада  2021 року

 

 

ПРОТОКОЛ №11

розширеного засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

Дата: 16.11.2021 р.

 Час проведення: 13.00 год.

 Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Про затвердження тем кваліфікаційних магістерських робіт студентів 5 курсу освітньо-професійної програми 053.00.05 «Екстремальна та кризова психологія».

2. Обгрунтування теми дисертації О. Береговенко, аспірантки І року навчання за спеціальністю 053 Психологія.

3. Проведення попередньої експертизи (фахового семінару) дисертацій: Клепікової Ольги  Валеріївни на тему «Особистісне благополуччя як чинник професійного становлення», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія;

Прядко Анастасії Олегівни на тему «Психологічні особливості подолання професійних стереотипів вихователів в умовах реформування дошкільної освіти», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія;

Нікольської Анни Дмитрівни на тему «Соціально-психологічні чинники впливу рекламних текстів на купівельні наміри споживачів», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія.

4. Слухання кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, спеціалізація 053.00.02 Практична психологія, заочної форми навчання.

5. Про рекомендацію до отримання дипломів з відзнакою здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, спеціалізація 053.00.05 Екстремальна та кризова психологія, денної форми навчання.

6. Про підготовку ЕНК  викладачами кафедри до сертифікації.

7. Різне.

 

ПРОТОКОЛ №12

розширеного засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

від 3 грудня  2021 року

Дата: 03.12.2021 р.

Час проведення: 14.00 год.

Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

 

1. Про затвердження звіту з науково-викладацької практики аспірантів спеціальності 053 «Психологія».

2. Різне.

 

ПРОТОКОЛ №13

розширеного засідання кафедри психології особистості

та соціальних практик

Інституту людини Київського університет імені Бориса Грінченка

від 17 грудня  2021 року

Дата: 17.12.2021 р.

Час проведення: 14.00 год.

Місце проведення: онлайн засідання в програмі Hangouts Meet - Google Meet

 

Порядок денний

1. Про розгляд програм екзаменів на 2021-2022 н.р. для студентів непсихологічних спеціальностей.

2. Обговорення та рекомендація до друку навчально-методичного посібника «Психологічне здоров’я студентської молоді» (автори Власенко І.А., Фурман В.В., Рева О.М., Канюка І.О.).

3. Про презентацію проекту освітньо-наукової програми 053 «Психологія» для здобувачів третього рівня вищої освіти (доктора філософії).

4. Про підготовку ЕНК викладачами кафедри до сертифікації.

5. Різне.