Літературний вечір

   13 грудня за ініціативи студентів було проведено Літературний вечір, на якому юні автори мали змогу презентувати свої твори публіці. Крім безпосередньо студентів Київського університету імені Бориса Грінченка (серед яких були студенти не тільки Інституту людини, а й Інституту мистецтв та Історико-філософського факультету), на захід було запрошено студентів інших вищих навчальних закладів, таких як: Київський Політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського та Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Загалом прийшло близько сорока осіб, що є найбільшою кількістю гостей за всю історію проведення Літературних вечорів у нашому Інституті.

 

literaturnyy vechir 1

 

literaturnyy vechir 6

 

   Валерія Фролова, студентка другого курсу, яка брала участь в організації дійства, поділилася своїми враженнями: «Це був безумовний успіх. Коли ми тільки бралися за цю ідею, це здавалося скоріш авантюрою, але як тільки ми побачили той захват в очах гостей на початку, саме тоді ми і зрозуміли, що зробили все не просто добре, а супер-добре!»

   Микита Радзієвський, студент першого курсу, як учасник Вечора, коментує: «Це було дійсно класно! Організація просто на найвищому рівні! Вийшло зробити саме таку атмосферу, яка підтримувала необхідний настрій. Загалом, це напевно найкращий спосіб провести вечір для студента, я вважаю!»