Співчуття через передчасну загибель аспіранта Михайла Паламарчука

 

Паламарчук М

Пам’яті Героя, захисника України, гідного сина своїх батьків і України, здобувача третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти Київського університету імені Бориса Грінченка спеціальності Психологія

МИХАЙЛА ПАЛАМАРЧУКА

Внаслідок бойових дій поблизу міста Лисичанськ загинув випускник Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, здобувач третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти, воїн Збройних сил України Михайло Паламарчук.

Михайло народився 25 червня 1996 року в місті Києві, закінчив Володарську загальноосвітню школу і в 2013 році вступив у Київський університет імені Бориса Грінченка для здобуття вищої освіти.

Михайло був надзвичайно творчою та креативною особистістю. За роки навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка – бакалавріат 2013-2017 рр. освітня програма Психологія та магістратура 2017-2018 рр. освітня програма Практична психологія – зарекомендував себе старанним, відповідальним, обдарованим студентом. Це засвідчено активною участю Михайла в науковому та соціально-гуманітарному житті Інституту та Університету – учасник програми семестрового навчання в Університеті Кадису (Іспанія) у межах програми Erasmus+, учасник Плейбек Театру, учасник численних наукових семінарів, конференцій, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Інституту людини, член Вченої ради Інституту людини, що і стало ґрунтовним опертям для вступу в аспірантуру та роботи над дисертацією. Крім того, Паламарчук Михайло активно працював над наданням психологічної допомоги, працював в КМКЦ «Трамплін», де мав беззаперечний авторитет висококваліфікованого фахівця, керував практиками здобувачів Інституту людини спеціальності Психологія.

Із самого початку повномасштабного вторгнення на територію України Михайло без вагань пішов до лав Збройних сил України, проте 30 червня 2022 року, захищаючи нас із вами, його життя трагічно обірвалося…

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Михайла...

Поховання Михайла відбудеться в селищі Володарка, Білоцерківського району, Київської області.

Михайле, ти назавжди в нашій пам’яті будеш справжнім патріотом, Людиною з активною громадянською позицією, чесним і вірним сином України!