Конференція Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти (18.10.2024)

18 жовтня 2024 року відбулась конференція Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених8

 

Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ФПСРСО, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, виступила зі звітом щодо діяльності Наукового товариства  за 2023/2024 н.р. та анонсувала подальші плани та програму діяльності на 2024/2025 н.р. Далі відбулось обговорення кандидатур на посади голови, заступника та секретаря Наукового товариства факультету.

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених7

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених6

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених5

За результатами таємного голосування  головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених обрано Анастасію КОТЕЛЕВЕЦЬ. Заступником голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених обрано  Яну Мартинюк. На посаду секретаря Наукового товариства обрано Вікторію Дворську, студентку 3 курсу спеціальності «Психологія».

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених4

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених3

Конференція наукового товариства студентів аспірантів докторантів та молодих вчених2

Далі члени Наукового товариства визначили делегатів на Конференцію Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Університету

Наукове товариство щиро вітає оновлену команду та запрошує доєднатись до діяльності усіх здобувачів вищої освіти!