Перше місце проєкту "Логотренажер: студенти для військових" у Конкурсі наукових проєктів у межах Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації»

17 травня 2024 року пройшов Конкурс наукових проєктів у межах проведення Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації» Наша наполеглива й завзята команда юних науковців взяла активну участь за напрямом «Наука та розвиток громад: соціальні проєкти з науковою ідеєю» 💡Викладачка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти (аспірантка І-го року навчання спеціальності 053 «Психологія») Вероніка Мельник в успішній співпраці зі студентками 2-го курсу освітньої програми Логопедія першого (бакалаврського) рівня, Євгенією Бормінською, Анастасією Бурковською, Поліною Летік, Наталією Сем’янівською розробили змістовну презентацію і підготували яскраву доповідь.

1705.24

 
 Дівчата наполегливо, енергійно та гідно представили науковий проєкт "Логотренажер: студенти для військових", присвячений логопедичному супроводу поранених військовослужбовців. Наші дівчата фантастично успішно виступили й вибороли перше призове місце!
Науковою підтримкою та натхненницями були гаранти освітніх програм Логопедія першого та другого освітнього рівнів - доценти кафедри Наталія Бабич та Наталія Лопатинська.

17.0424

 
Висловлюємо вдячність членам журі (Тетяні Лях, Людмилі Петрухан-Щербакова, Альона Попова) і модератору (Анастасія Котелевець) конференції за прекрасну організацію всеукраїнського наукового заходу. 

17.05.24

 
Впевнені, цей виграш дозволить блискучій реалізації запланованої діяльності Логотренажеру, що стане нашим вкладом у підтримку захисників і захисниць!!! Успіхів у подальшому професійному житті та нових наукових звершень!

 

OON 04 min