Навчання з першої домедичної допомоги від Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві

07 березня 2024 року на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка в межах меморандуму про співпрацю з Оболонською районною організацією Товариства Червоного Хреста України в місті Києві відбувся тренінг із надання першої домедичної допомоги. Участь у тренінгу взяли співробітники Факультету та всі охочі співробітники Університету.
Під час тренінгу учасники навчились розпізнавати травми різного ступеня тяжкості, використовувати підручні засоби для надання першої домедичної допомоги та практикувались у накладанні повʼязок, зупиненні кровотечі, реанімуванні постраждалого та багато чому іншому. Безсумнівно, що надані знання та навички стали надзвичайно корисними для всіх учасників, тим паче в умовах воєнного часу, в якому перебуває наша країна.
По завершенню усі охочі мали можливість отримати сертифікати про проходження тренінгу Товариства Червоного Хреста України з першої допомоги, який включає: міжнародний рух, принципи надання першої допомоги, відновлення положення, серцево-легенева реанімація, порушення прохідності дихальних шляхів, кровотеча, рани, травми, транспортування постраждалого, опіки, обмороження, інші невідкладні стани. Такий сертифікат із надання першої домедичної допомоги визнається в 192 країнах світу.
Chervonyi Hrest PMD 2 2 11zon
 
Тренінг любʼязно провела Алла Закревська - голова Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві.
Співробітники Факультету висловлюють слова щирої вдячності нашим партнерам зі сподіваннями на подальшу тісну взаємодію та співпрацю!