Конференція Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти

10 жовтня 2023 року о 10.00 відбулась конференція Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

NT2023_2.jpg

Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ФПСРСО, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, аспірантка 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» виступила зі звітом щодо діяльності Наукового товариства  за 2022/2023 н.р. та анонсувала подальші плани та програму діяльності на 2023/2024 н.р.

NT2023 1

NT2023 3

Олександр ІВАСКЕВИЧ, аспірант 2 курсу  спеціальності «Психологія», викладач кафедри психології особистості та соціальних практик презентував себе як кандидата на посаду заступника голови Наукового товариства  факультету.

NT2023 4

За результатами таємного голосування  головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених обрано Анастасію КОТЕЛЕВЕЦЬ. Заступником голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених обрано  Олександра ІВАСКЕВИЧА.

NT2023 5

NT2023 6

На зборах учасники визначили делегатів на Конференцію Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Університету та підтримали кандидатуру Юлії НЕЧВАЛЬ, магістрантки 1 року навчання, освітньої програми «Логопедія»  на посаду секретаря.

Наукове товариство щиро вітає оновлену команду та запрошує доєднатись до діяльності усіх здобувачів вищої освіти!