Відзначення Дня Університету на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти

На Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти День Університету розпочався з низки заходів. Так, упродовж 22 вересня по 27 вересня 2023 року куратори перших та других курсів організували та провели зустрічі з випускниками спеціальності «Спеціальна освіта» та «Психологія»:

  • зустріч з випускницею “Університет: шлях до успішної кар’єри” (куратор О.Реброва, групи ЛОГб-1-23-4.0д,
    ЛОГб 2-23-4.0д);
  • зустріч з випускницею “Ключі до Успішної Професійної Кар'єри: День Університету” (куратор А.Косянчук, групи ЛОГб-1-22-4.0д,
    ЛОГб -2-22-4.0д);
  • зустріч з випускницею: «Підкорюємо чарівний світ професії разом з Київським університетом імені Бориса Грінченка” (куратори Т. Циганчук та Б.Плесач, групи КПб-1-22-4.0д, КПб-2-22-4.0д);
  • зустріч-презентація: “Психолог - це покликання до служіння людині, громаді, суспільству” (куратори Л.Матвієнко та В.Терпило, групи  ППб-1-23-4.0д, ППб-2-23-4.0д);
  • зустріч-презентація: «Бути студентом-грінченківцем - це…» (куратори В.Левченко та Н. Миколенко, групи КПб-1-23-4.0д, КПб-2-23-4.0д);
  • науково-практична сесія  з випускницею "Впевненість  як особистісний ресурс студентів Університету"( куратор І.Власенко, група ПБУб-1-22-4.0д).

University day 13

«Лейтмотивом» цих зустрічей були спогади випускників про навчання та студентські роки, які пройшли в університеті. Також розповіли про те, де вони працюють, як навчання у Київському університеті імені Бориса Грінченка допомогло оволодіти улюбленими професіями.

Куратори А.Котелевець та А.Дуля для студентів спеціальності «Соціальна робота», групи САб-1-23-4.0д, СРб-1-23-4.0д, СРб-1-22-4.0д, САб-1-22-4.0д провели Брейн-ринг "Ти + я = грінченківська сім`я". Особливістю заходу було те, що студенти першого та другого курсів працювали у змішаних командах, познайомилися та поспілкувалися. Захід пройшов у дружній атмосфері з користю для всіх учасників. Студенти і студентки висловили слова вдячності, захоплення і бажання долучатись до таких заходів частіше, наголосили на важливості такої колаборації.

Куратор Є.Калюжна для студентів другого курсу, групи ППб-2-22-4.0д провела квест “Сьогодні - студент, завтра-фахівець: перетворення душі”. На заході було використано  метафоричні асоціативні карти, - кожен, хто забажав, привідкрив для себе таємницю, що йому допоможе стати справжнім психологом-практиком, а що наразі може заважати на професійному шляху.

Куратор Н.Вінник для першокурсників, група  ПБУб-1-23-4.0д  провела інтерактивну гру “Моя Альма-матер”. На заході  було озвучено основні етапи становлення та обговорювали цікаві факти історії університету.

Вітаємо з Днем Університету!

Прагнемо досконалості.