Грінченківська декада на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти2022

         День народження Бориса Грінченка на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти відзначали низкою заходів. Так, 9 грудня доценти кафедри психології особистості та соціальних практик Олена Коханова та Інна Власенко провели круглий стіл “Борис Грінченко: людина і патріот”.  До заходу долучилися студенти 1 і 3 курсів освітньої програми "Психологія бізнесу та управління". Учасники взяли участь у вікторині "10 фактів про Бориса Грінченка", обговорили життєвий і творчий шлях видатного українця.

IMG 4153

          У рамках Грінченківської декади відбувся квест "Шляхами життя та творчості Бориса Грінченка" для студентів 3 курсу спеціальності «Спеціальна освіта», проведений куратором Мариною Оверченко.   Під час зустрічі студенти мали можливість пройти квест на ресурсі Quizizz та дати відповідь на цікаві запитання, щодо життя та творчості Бориса Грінченка. Учасники заходу активно та пізнавально провели час, дізнавшись багато нового!

photo 2022 12 09 10 55 57

         Для студентів першого курсу спеціальності «Спеціальна освіта» куратор Анна Косянчук організувала та провела кінотренінг Борис Грінченко «Ловець слів»".  Використання документального фільму  створило сприятливу атмосферу для плідних дискусій, що допомогли не лише розширити кругозір, а й надати учасникам знання з різних важливих, складних тем та актуальних проблем. Студенти поглибили свої знання, що стосуються біографії, історичних фактів життя Б.Д. Грінченка. Свої враження, епізоди та факти, які запам'ятались найбільше, оформили на інтерактивній дошці, а потім їх обговорили. Також зробили висновки,  в чому зараз може наслідувати Бориса Грінченка молодь.

photo 2022 12 09 11 23 29

          Куратори  Аліна Дуля та Олена Денисюк організували та провели захід до Грінченківської декади “Бути грінченківцем - це круто!” для студентів 1 курсу спеціальності 231 Соціальна робота (освітні програми "Соціальна робота" та "Соціальна адвокація").До заходу долучилась студентка 2 курсу спеціальності 231 Соціальна робота (освітня програма "Соціальна робота") Владислава СУРНОВА, яка провела інтерактивну вікторину  «Життєвий шлях Б.Д. Грінченка» в програмі «Kahoot!». Також учасники переглянули відеоролик про життя та творчість Б.Д. Грінченка та на основі отриманих знань створили дорожню карту “Бути грінченківцем - це круто!”. Наприкінці зустрічі студенти наголосили, що вони пишаються тим, що можуть гордо носити звання "грінченківець". Адже бути грінченківцем – це круто! Це означає бути патріотом, зберігати нашу культуру та культуру нашого університету, досліджувати спадщину Бориса Грінченка, бути завжди молодими та прогресивними у навчанні,  соціально-корисних справах, бути вірними собі та своїй країні, бути  лідером та вміти долати труднощі.

IMG 4152

          Студенти освітніх програм «Практична психологія» та «Консультаційна психологія» взяли участь у віртуальному грінченківському брейн-рингу, який організувала куратор Дар’я Шевцова. Студенти мали змогу відповісти на найрізноманітніші питання щодо життя і творчості Бориса Грінченка.

photo1670580604

          Вітаємо переможців Інтерактивного конкурсу читців «Слово Грінченка»:

Ганну Павлусь, студентку ІІІ курсу спеціальності «Спеціальна освіта» ( диплом І ступеня);

Вікторію Томачук, студентку ІІ курсу спеціальності «Психологія» (диплом І ступеня);

Олександру Воінкову, студентку ІІІ курсу спеціальності «Спеціальна освіта» (диплом ІІ ступеня).