Вебінар "Академічну доброчесність поважай магістра рівень швидко здобувай"

         15.11.22 Науковим товариством факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти було проведено вебінар "Академічну доброчесність поважай - магістра рівень швидко здобувай".
academichna dobrochesnist 3

         Цільова аудиторія заходу - магістри очної та заочної форми навчання факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. Захід проводила Котелевець Анастасія голова Наукового товариства ФПСРСО, заступник голови Наукового товариства університету Бориса Грінченка, аспірантка ІІІ року навчання спеціальності «Соціальна робота», викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.
academichna dobrochesnist 4

         На початку з вітальним словом до учасників звернулась  заступниця декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи І. Музиченко.
academichna dobrochesnist 5

         Під час зустрічі обговорили важливість дотримуватися академічної доброчесності в навчальному процесі. Особливо зробили акцент на дотриманні правил під час написання магістерських робіт.
academichna dobrochesnist 6

         Розглянули питання як уникнути плагіату та обговорили важливість посилань, особливо при прямому цитуванні.
Активним був блок питання - відповіді.
academichna dobrochesnist 7
 
         У діалозі з Котелевець Анастасією та Музиченко Іриною учасники зустрічі обговорювали як можна підвищити унікальність роботи.
Також організатори поділились корисними посиланнями та ресурсами де можна знайти більше інформації про академічну доброчесність і надихнутися статтями інших науковців.